Dette er sponsoreret indhold

Når man venter sig en lille en, er der masser af ting at tænke på. Autostol, barnevogn og tøj i lange baner. At blive forælder kan godt være en dyr fornøjelse, og man har hovedet fuld af ting, der skal gøres, inden den lilles ankomst. Derfor kan babyværelset godt blive gemt, som noget af det sidste på listen, eller måske helt glemt. Vi har her samlet tre simple tips til det perfekte babyværelse, så du har alt det mest nødvendige på værelset. Er du i tvivl om, hvad du skal købe i den store jungle af babyudstyr, så vil vi foreslå dig, at du læser andres anmeldelser af børneprodukter, så du kan blive inspireret af andres erfaringer og mening. 

Sengen – Hvor barnet drømmer sødt

Det første sted vi vil starte, er sengen. Her vil vi anbefale den velkendte Juno seng, også kendt som Lille Per sengen fra Far til fire-filmene. Sengen har et klassisk og tidsløst design, som passer ind i de fleste hjem, samtidig med den er praktisk lavet. Sengen kan nemlig forlænges i takt med. at barnet vokser, så den både kan bruges som babyseng og juniorseng. Der er også tænkt på sikkerheden, da sengen er lavet med aftagelige tremmesider, som giver optimal sikkerhed. Hvis du gerne vil sætte prikken over i’et, kan du købe en fin og elegant sengehimmel til at sætte over sengen. Den florlette sengehimmel giver sengen et super elegant udtryk, samtidig med den afskærmer barnet for forstyrrende lyd og lys. 

Uroen – Stimulerende underholdning i babyhøjde

En baby uro er lavet til at hænge i loftet, så baby har noget at kigge på. Da baby endnu er for lille til at have en mening, er det helt op til dig at finde en uro, som du synes passer ind på værelset. Der findes et hav af forskellige uroer til både piger og drenge, og hvis du vil personliggøre værelset, kan du tilmed lave uroen selv. Med blot få remedier kan du strikke eller hækle din egen uro, så du er sikker på, at stil og udseende er det, du søger. Motiverne kan både være dyr, biler, skyer eller dinosaurer i fine farver, der vækker barnets interesse. Uroen skal stimulere og aktivere dit barn og dets sanser med bevægelse og flotte farver, og nogle findes tilmed med musik. Selvom mange hænger uroen over babysengen, kan det virke forstyrrende for de små, når de skal sove, og derfor anbefaler vi, at du hænger den over puslebordet, så baby har noget at kigge på, mens han eller hun bliver skiftet. 

Puslebordet – Skiftetid er hyggetid

Hvis pladsen er trang på badeværelset, kan det være nødvendigt at have puslebordet inde på babyværelset. Men hvilket skal man vælge? Kan man nøjes med det budgetvenlige bord eller kan det bedre svare sig at købe et af de dyrere pusleborde? Skal den hænge på væggen eller stå på gulvet? Vi vil anbefale dig at vælge en puslekommode med masser af opbevaringsplads, hvis du har pladsen til det. Det væghængte puslebord er smart, hvis pladsen er trang, men der er ikke samme stabilitet, som ved et puslebord med fodfæste. Om du vælger det dyre eller billige bord, afhænger af hvilket design, du foretrækker. Så længe overfladen er stor nok til puslepuden, og der er masser af hylder og skabsplads, så er det et godt køb.