Der er ikke noget værre end at åbne et skab, og så der vælter tøj ud over det hele. Hverken i sin egen eller i sine børns garderobe. Når man klæder sin baby på, skal det helst være sådan, man lige kan gribe ind efter det øverste – der er jo nok at se til med de små. Her får du nogle gode råd til at holde orden i babyens garderobe.

Indret med bøjler og skuffer

Det klart letteste er at hive noget ned fra en bøjle eller op fra en skuffe. På den måde slipper du for at rode på hylderne, hvor tingene hurtigt ligger hulter til bulter. En skuffe kan nemt lige trækkes ud, ligesom du altid kan se, hvad der hænger på bøjlerne. Det kan gøre både tøjvalg og selve påklædningen mere overskueligt.

Når du organiserer tingene i skabe, skuffer eller hænger på bøjer, så kan du med fordel placere det forrest, som du bruger mest. Brug for eksempel tid på at lægge sommertøjet forrest om sommeren. Hvis du mangler noget at fylde garderoben med, kan du tage et kig her: sommerdragt baby.

Sørg for god plads

Det bliver hurtigt et stort virvar af bukser, bluser og dragter, hvis tøjet ligger for klemt i garderoben. Sørg derfor for at have god plads i skufferne – og læg kun en type tøj i en skuffe. På den måde er det let for dig, når du skal hive noget op af skuffen, og du slipper for at få fat i en dragt, når du skal bruge bukserne. Brug også gerne en skuffe til sko, så du altid ved, hvor de står til næste gang.

Hvis der er behov for det, kan du eventuelt inddele skufferne med små kasser til de ting, som ikke fylder så meget. For eksempel en kasse til strømper og en til savlesmækkene.