Har du og din partner et lille barn og I oplever at barnet sover uroligt, kan en vuggemotor måske give mening for jer og barnet. Det er stadigvæk nyt for mange, at denne her omtalte ”vuggemotor” overhovedet eksisterer – men det gør den altså, og produktet er i for sig super-simpelt.

I dette indlæg bliver du lidt klogere på en vuggemotor til hænge- og slyngevugger som potentielt kan blive årets køb for dig og din lille familie. Læs med.

En beroligende effekt

Man kender effekten af at vugge barnet til ro. Problemet er blot at det kan være svært at gøre hver eneste gang, og især hvis barnet er meget sensitivt. Det sætter nogle meget strenge krav til forældrene, da man naturligvis også ønsker barnet, falder til ro hurtigt og effektivt, og får en dyb søvn, som barnet har brug for.

Netop derfor kan en motor være en rigtig god idé, da den kan overtage dette her ”manuelle” arbejde, og i stedet gøre den mekanisk og fuldautomatisk. Dermed får barnet den rolige og behagelige fornemmelse i alt den tid der er nødvendigt – samt endnu bedre, forældrene kan fokusere på nogle andre opgaver samtidig med, såsom hjælpe andre børn i husstanden, eller øvrige praktiske ærinder i hjemmet.

Hvor køber jeg vuggemotor?

Der findes flere steder hvor disse motorer kan købes, men én af stederne er blandt andet hos danske Mambantu, der også er den ældste og mest brugte motor herhjemme. Denne motor er allerede brugt af mere end 1.000 børn, og er nøje testet i forhold til sikkerhed og effekt.

Har man brug for at teste motoren af inden man vælger at købe den, er dette også muligt, eftersom Mambantu tilbyder ”leje”, som giver familier mulighed for at se om det er noget for dem og barnet. Derefter kan man altid beslutte sig at købe, hvis det viser sig at give bedre mening.

Har man tekniske spørgsmål til motoren der er anvendt, anbefales der naturligvis at man tager fat i en fagperson på området, som kan guide én til at tage en rationel beslutning. Her kan Mambantu også benyttes, men husk altid at foretage din egen research forinden – sådan er man bedre stillet til at vide hvad man principielt ønsker.