Når man bor flere mennesker samlet i den samme bolig, er det vigtigt, at alle føler sig hjemme og godt tilpas. Fordi vi mennesker er forskellige, har vi også nogle forskellige krav – og vi har brug for noget forskelligt fra den bolig, vi bor i, hvis vi skal være glade i hverdagen. Derfor gælder det i familieboligen om at sørge for, at alle er glade. Det har både noget med indretning og inventar at gøre.

Mulighed for underholdning til alle

Forskelligheden imellem individerne i familien kommer igen til udtryk, når der kigges på de aktiviteter, der er brug for, hvis alle i boligen skal tilfredsstilles. Vi mennesker er generelt ikke meget for at kede os, og derfor har vi også brug for noget at give os til i boligen, når vi har fritid.
Her er mulighederne selvfølgelig mange, fordi det er så forskelligt, hvad vi har brug for, for at føle os underholdt. Det kan både være en PS5, en fyldt bogreol eller en kasse med garn og strikkepinde. I familien er I nok heldigvis godt klar over de forskellige interesserer, så I nogenlunde ved hvilken retning, I skal gå i for at finde underholdning til alle.

Mange trives bedre i et rent hjem

For mange er rengøringen ikke lige en af de sjoveste aktiviteter, de kan komme i tanke om – men samtidigt foretrækker du nok også at bo i et rent hjem, frem for et hjem hvor laget af skidt kan ses på gulvet.

Hele familien har det nok på samme måde, og derfor er det altså en god ide lige at hjælpe hinanden med at sørge for, at der regelmæssigt bliver gjort rent i boligen. Udover at det er noget mere behageligt at bo i et rent hjem, er det altså også sundere – især hvis nogle i familien lider af diverse allergier.