De fleste mennesker ved nok, at det kan betyde meget at have gode venner. For med gode venner er der altid nogen at snakke med. Der er altid nogen at dyrke forskellige aktiviteter med. Der er altid nogen at gå til, når tingene bliver svære at klare alene. Sandheden er bare, at mange unge har svært ved at finde disse gode venner. Det handler bestemt ikke om, at der er noget i vejen med dem. Men nogle gange er det bare svært at finde nogen, man klikker med. Og hvad gør man så, når man egentlig gerne vil kunne invitere nogen med hjem?

Opsøg venskaberne

Det er nemt at føle sig isoleret, når man ikke rigtigt har gode venner. Derfor kan det måske også være svært at finde ud af, hvor man så skal opsøge dem.

https://hamletaarhus.dk/ finder du information om forskellige muligheder. Det er en organisation, som skaber de perfekte rammer for at møde nye venner.

Det gode ved det hele er, at du ikke er alene om at føle dig alene. Det vil altså sige, at der med garanti er andre, der har det som dig. Du vil derfor også vide, at du vil møde nogle mennesker, der ligesom dig søger nye venskaber. På den måde er alle i samme båd.

Inviter på noget sjovt derhjemme

Det kan være rart at føle, at man også har plads til at invitere nogen hjem. Det virker på mange måder som det næste stadie i et nyt venskab. Men nogle gange kan det også virke lidt grænseoverskridende bare at invitere nogen med hjem.

Hvis du vil gøre det nemmere for dig sig og dine nye venner, så kan du invitere dem hjem til en bestemt aktivitet. Så har I begge nogle klare rammer for, hvad der skal ske.

Det kunne for eksempel være:

  • Brætspil

  • Computerspil

  • Madlavning