I dagens Danmark oplever mange familier, at hverdagen er travl og fyldt med mange gøremål. Arbejde, skole, indkøb, sport og fritidsaktiviteter fylder godt op i kalenderen, så når vi endeligt er sammen som familie, så gælder det om at skabe et godt rum for samvær med vores kære. Det vigtigste er at skabe plads og mulighed, for at hele familien kan være sammen i skønne og hyggelige rammer, og her er flere muligheder:

Stuen

Stuen er nok boligens vigtigste rum, når familien skal samles og hygge sig. Her er et vigtigste møbel sofaen. Vælg en god og familievenlig sofa af god kvalitet. På moebelkompagniet.dk er der et bredt og moderigtigt udvalg af sofaer i perfekt størrelse til hele familien. Læg et tæppe og nogle bløde puder i en kurv og placer en magasinholder i nærheden, så der er læsestof indenfor rækkevide. Med en hjørnesofa, bliver der plads til, at den store familie kan sidde samlet om det spændende brætspil eller desserten søndag aften. Med en komfortabel familiesofa er rammerne også sat til en underholdende filmaften med popcorn og lørdagsguf.

Køkkenet

Man kan lave en plads i det lille køkken til ungerne ganske nemt ved at sætte et par barstole ved køkkenbordet. Her kan børnene sidde og lave lektier eller små hyggelige projekter, imens der laves mad. Ved at give dem en plads i køkkenet, kan de også føle sig mere inkluderet, og vil højst sandsynligt have mere lyst til at deltage i madlavningen, hvilket kan hjælpe dem senere i deres liv. Sidder de og kigger på, kan de jo også blive inspireret til at være med, En ide kunne være en ugentlig temadag med et bestemt madtema. Det er en skøn mulighed for en fællesaktivitet, der ikke optager tid fra den tætpakkede dagligdag. Det kan også styrke jeres forhold som familie, især hvis børnene får lov til at bestemme temaet engang imellem.