I de seneste par år er omkostningerne til opvarmning af boliger steget kraftigt. Derfor er der flere og flere boligejere, der vælger at få isolereret deres huse som en måde at spare penge på.

Der er mange forskellige måder at isolere dit hjem på, og hvilken type isolering du skal vælge afhænger af en række faktorer. I denne artikel vil vi kigge på tre steder i dit hjem, som du bør få isoleret, så du kan spare penge på din varmeregning.

Loftet

Loftet er et af de vigtigste steder at isolere i dit hjem, fordi det er der, hvor en masse varme slipper ud. Hvis dit loftsrum ikke er ordentligt isoleret, vil varmen slippe ud gennem taget og væggene, hvilket gør dit hjem sværere at opvarme og koster dig flere penge. Hvis du ikke får isoleret dit loft, så kan du opleve at få:

  • Varmetab
  • Skimmel på loftvæggene

For at isolere dit loft skal du sørge for, at der er et lag isolering mellem spærene. Du skal også sørge for, at eventuelle huller eller revner er tætnet, så varmen ikke slipper ud. Kontakt eventuelt professionelle og få snakket med dem om, hvordan du får isoleret dit loft ordentligt.

2. Skunk

Hvis du bor i et hus med tagetage, så vil du sikkert have en skunk. Skunken er et hulrum, der typisk bliver brugt til mindre opbevaring. Skunken kan i nogle tilfælde hænge sammen med loftet. Hvis du ikke får isoleret din skunk ordentligt, så vil du opleve at få:

  • Dårligt indeklima
  • Træk i hjemmet

For at isolere din skunk skal du sørge for, at der er et lag isolering mellem bjælkerne. Du skal også sørge for, at eventuelle huller eller revner er forseglet for at forhindre, at varmen slipper ud. Isolering af skunk skal udføres af professionelle. Så hvis du både skal have isoleret dit loft og skunk, så henvend dig til professionelle.

Husfacade

Et tredje sted i dit hjem, som du bør få isoleret, er dit hus’ facade. Ydervægge kan være dårligt isoleret, hvilket kan få konsekvenser for dig. Hvis du ikke får isoleret din facade, vil du opleve, at du får:

  • Træk
  • Fugtskader på dine vægge

Isolering af din facade kan være en meget effektiv måde at isolere dit hjem på. Ved at isolere facaden kan du reducere varmetabet og holde dit hjem varmere og tørt. Selv i nybyggede huse kan dette blive et problem. Så tøv ikke med at få isoleret din husfacade og ydervægge.