Har du et godt overblik over, hvorvidt din bolig er tilstrækkeligt isoleret? Niveauet af isolering har stor indflydelse på boligens indeklima samt din varmeregning, så der er altså penge at spare. Du kan finde et stort udvalg af termometer, som kan hjælpe dig med at få overblik over temperaturen i dit hjem, herunder et infrarødt termometer. Læs med videre og bliv klogere på, hvordan du kan tjekke, om din bolig er tilstrækkeligt isoleret.

Benyt et termometer til at finde mangler i isoleringen

Et termometer er et smart redskab, da det kan hjælpe dig med at holde øje med temperaturen i boligen. Især med et infrarødt termometer ved hånden, så bliver det let at finde eventuelle mangler i isoleringen i hjemmet. Er der steder, hvor varmen slipper ud i alt for store mængder, så kan det være på tide med en efterisolering, hvis du ønsker at spare penge på varmeudgifterne og passe på miljøet.

Tid til en efterisolering?

Oplever du problemer med isoleringen i dit hjem, så er det måske på tide med en efterisolering. Der er flere fordele ved efterisolering, herunder:

  • Der er penge at spare på varmeregningen

  • Du vil opleve mindre varmetab

  • Komforten øges grundet mindre kulde og træk

  • Indeklimaet optimeres

  • Husets værdi øges grundet energioptimeringen

Spar penge på varmeregningen ved et isoleringstjek

Har du tjekket isoleringen i din bolig for nyligt? Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig god idé at tjekke efter, hvorvidt din bolig er isoleret ordentligt. Først og fremmest er det vigtigt at tjekke isoleringen på grund af sundhedsmæssige årsager, men derudover også fordi, at der er mange penge at spare. Det kan også betale sig at investere i en efterisolering i forbindelse med for eksempel skift af tag eller vinduer. Du kan nemlig få fradrag for energirenovering af din bolig.