Når du beslutter dig for, at du gerne vil lave helt nyt badeværelse eller foretage en renovering af dit badeværelse, har du et hav af muligheder. Der findes nemlig så mange forskellige typer badeværelser. Men hvordan finder du frem til det helt perfekte design og indretning?

Fastlæg et budget for dit nye badeværelse

Der er mange muligheder, når du gerne vil lave nyt badeværelse, men dit antal af muligheder afhænger af, hvor stort dit budget er. Det er en god idé at fastlægge et budget for dit badeværelse som noget af det første, da du på den måde hurtigt kan udelukke de ting, som ikke er en mulighed.

Dit badeværelse er et rum, der er dyrt at renovere, men det er til gengæld også værd at bruge nogle penge på, da det endelige resultat kan blive rigtig godt.

Søg inspiration til dit nye badeværelse

Det kan være svært at forestille sig, hvilke muligheder der findes. Derfor er det en stor hjælp, hvis du går ud og søger noget inspiration. Det er først, når du ser en masse forskellige løsninger, du finder ud af, hvad du egentlig kan lide. Går du efter en retro stil? Eller er du mere til det moderne? Kan du lide lyse materialer? Eller er du mere vild med mørke farver? Den slags bliver du klogere på, når du søger inspiration forskellige steder. Få inspiration til dit nye badeværelse her, hvis du bor i København, Storkøbenhavn eller Ishøj.

Gør dit nye badeværelse til dit helt eget

Det er ikke altid, at et helt nyt badeværelse er specielt personligt. Derfor kan det hjælpe, hvis du sætter dit eget personlige præg med nips, en flot sæbedispenser, duftpinde, grønne planter, stearinlys, et smart bruseforhæng m.m. Det er den slags, der giver dit badeværelse noget karakter og personlighed.