Badeværelset er uden tvivl et af de vigtigste rum i hjemmet. Du bruger dette rum til at gå på toilettet, gå i bad og gøre dig klar til en ny dag. Derfor vil du nok også gerne have, at dette rum er dejligt og rart at være i. 

Er du træt af dit badeværelse, behøver du dog ikke gå i gang med den store renovering. I stedet kan du foretage nemme opdateringer, så dit badeværelse nærmest bliver til et helt nyt rum.

Tips til at foretage nemme opdateringer på badeværelset

  • Mal væggene – Hvis du har mod på det, kan du vælge at male væggene på badeværelset i en anden farve. Dog er det vigtigt, at du vælger en farve, som du kan leve med.
  • Skift badeforhænget – En mindre, men alligevel bemærkelsesværdig, opdatering er at skifte badeforhænget ud med et nyt. Badeforhænget betyder meget på et badeværelse, så det kan gøre en stor forskel. Du kan blandt andet tage et kig på et badeforhæng med rynkebånd.
  • Køb grønne planter – Det er bare skønt at have planter i hjemmet. Har du ikke allerede planter på badeværelset, så køb planter til dette rum. Det vil uden tvivl se godt ud med grønne planter i rummet.
  • Udskift badeværelsestilbehøret – Ikke nok med at du kan købe et nyt badeforhæng til badeværelset, så kan du ydermere skifte badeværelsestilbehøret ud. Her er der tale om alt lige fra sæbedispenseren til tandbørsteholderne, toiletspanden, toiletbørsten, vasketøjskurven m.m. Har du haft disse ting i mange år, så er det på tide, at du køber nyt tilbehør.