Er du netop flyttet ind i en ny bolig, og skal du i gang med indretningen af badeværelset? Eller er du bare træt af den måde, som dit badeværelse ser ud på? Lige meget hvad er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du befinder dig i dette rum. Her finder du flere gode råd til, hvordan du kan skabe et behageligt og indbydende badeværelse.

Skab en følelse af luksus med duftpinde og levende lys

Ønsker du en følelse af luksus på dit badeværelse, kan du sagtens få det uden at bruge en masse penge. Du kan eksempelvis investere i duftpinde og levende lys. Hvis du pynter med disse ting, vil du opnå en helt anden stemning på badeværelset. Find duftpinde til badeværelset hos My Cozy House.

Byd naturen velkommen med grønne planter

Det er altid en god idé at have grønne planter på badeværelset. Med grønne planter kan du byde naturen velkommen og skabe en flot grøn oase. Du kan placere planterne forskellige steder i rummet. Med planter på badeværelset vil du opleve, at rummet får helt nyt liv.

Skift spejlet ud

Du kan ydermere vælge at skifte spejlet ud. Spejle kan være med til at skabe et nyt udtryk på badeværelset, så du kan prøve at vælge et spejl med et helt andet design end dit nuværende. 

Nye håndklæder kan gøre en markant forskel

Sidst men ikke mindst kan du skabe en stor forandring på badeværelset blot ved at købe nye håndklæder. Du kan vælge håndklæder i den farve, der bedst passer ind på dit badeværelse.