Mange husstande kæmper i dag for at få budgettet til at hænge sammen. Det er særligt noget, der skyldes de mange stigende priser inden for alt det, vi gør brug af til dagligt, men særligt varmen er for mange en stor mundfuld, når vinteren gåes i møde. Her bliver der koldt, og derfor er der behov for lune rum, således det føles rart og behageligt at være hjemme.

Men det er også dyrt at skrue op for varmen.

Bruger du gas, kan det dog godt betale sig for dig at tage et kig på billig naturgas.

Indgå en variable gasaftale

Det bør nemlig være både fair og billigt at være gaskunde, hvorfor du bør tage et kig inden for hos Velkommen. Her finder du nemlig et prisvenligt og variabelt naturgasprodukt, der følger med markedsudviklingen. Det betyder, at du altid har den mest fornuftige pris i forhold til den økonomiske situation i samfundet. Og for dig er det en fordelagtig aftale, der kan føre til en større besparelse i budgettet til varmeforbruget.

Vær opmærksom på, at du også kan blive gaskunde med en fast pris. Dog vil denne ofte være en skule højere end den givne dagspris, og derfor har det historisk givet mest mening for den danske forbruger at indgå en variabel gasaftale med Velkommen.

Den billigste pris

Det betyder, at det pludselig kan være muligt for dig at skrue en smule mere op for varmen i stedet for ned, og at gå rundt i de store sweatere og tykke sokker indendørs er derfor ikke en nødvendighed.

Lyder det som noget for dig? Så få fri oprettelse på din gasaftale i dag og vær sikret mod alverdens gebyrer samt skjulte abonnementer. Hos Velkommen er der nemlig blevet skåret helt ind til benet med prisen på gas, og derfor får du den absolut billigste pris.