Der findes næsten ikke noget bedre end et iskoldt glas vand, når hedebølgerne rammer Danmark. En tår vand, hvor du kan mærke, det køler hele vejen ned gennem halsen og fryser i maven.

Iskoldt vand direkte fra hanen, døgnet rundt

Vidste du godt, at du kan få indbygget en drikkevandskøler, der er direkte tilsluttet til din eksisterende vandhane? Så skal du til sommer ikke hele tiden huske at fylde karaflen op og stille den i køleskabet. Du kan bare tage vand direkte fra hanen, med den fordel at det er endnu koldere, end det der har stået i køleskabet. Drikkevandskøler er lavet så det passer både til de private hjem, skoler, kantiner, kontormiljøer og mange andre steder. Alle steder man kunne have brug for en hane, med ekstra koldt vand. Der er nemlig mulighed for at få installeret en ekstern drikkevanskøler, så de kan komme op over alt, uafhængigt af en allerede installeret vandhane.

Lidt luksus til hverdagen

Iskoldt vand er i sig selv en luksus. Men skal det lige gøres lidt mere luksuriøst, kan der tilføjes kulsyreflasker til din drikkevandskøler. Så får du iskoldt vand med brus. Er det i skole eller på arbejde der er en drikkevandskøler? Så kan du på dage du har brug for at holde blodsukkeret oppe, medbringe saftevand. Det en nem måde at få en hjemmelavet lækker læskedrik, der minder meget om sodavand, bare sundere, fordi du selv bestemmer hvilken saft du bruger. På den måde kan du holde energien oppe på en varm sommerdag, uden alle de tilsætningsstoffer, der bliver proppet i sodavand, der er med til at gøre dig træt.

Når en drikkevandskøler bliver sat op, er der vandfiltre, der sikrer at vandet du drikker er helt rent og har en god smag. Vandet i sig selv, bliver næsten til en læskedrik, samtidig med det er sundt for dig.