Er du ny ejer af et pillefyr, eller er du blot nysgerrig på, hvad der findes af gode tips og tricks, når du varmer din bolig op med et pillefyr?

Du bliver meget klogere på nogle gode tips her.

Få jævnlige servicetjek af dit pillefyr

Du kan sagtens komme ud for, at der er noget, der ikke virker optimalt eller som har brug for en reparation i dit pillefyr. Det er derfor en rigtig god idé med et servicetjek en gang imellem. Til et servicetjek finder du ud af, om der er noget, der trænger til en reparation eller udskiftning.

Det er en god sikkerhed, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. Typisk er det passende med et servicetjek cirka én gang årligt.

Service af pillefyr finder du bl.a. i Svinninge på Sjælland. Ellers kan du altid spørge hos din lokale forhandler af pillefyr.

Sammenlign priser på træpiller

Du bruger naturligvis rigtig mange træpiller i løbet af et år, når du har et pillefyr. Derfor har din pris på træpiller også stor betydning.

Det er helt sikkert værd at undersøge, om du har mulighed for at spare penge på dine træpiller. Når du bruger så mange træpiller, skal der nemlig blot en lille besparelse til pr. indkøb, før det gør en forskel.

Du finder en god pris ved at sammenligne priser på træpiller hos forskellige forhandlere. Så snart du begynder at sammenligne, finder du hurtigt ud af, hvor du har en chance for at spare noget. Det er ikke sikkert, at det er mest fornuftigt at købe træpiller, der hvor du gør det nu.

At finde en god og fornuftig pris kræver, at du tager dig tid til at sammenligne. Det tager lidt ekstra tid, men det resulterer til gengæld i en årlig besparelse på dit varmeforbrug.