Er dit nedlagte landbrug ordentligt forsikret?

Mange drømmer i disser tider om at få mere luft under vingerne og mulighed for at lave større armbevægelser. I mange år har man ellers set folk strømme mod byerne, men Corona satte nogle tanker i gang hos rigtig mange danskere, hvilket har resulteret i, at flere og flere vælger at flytte ud på landet.

For nogle er et parcelhus lige drømmen, mens der for andre skal endnu mere plads til. Derfor er der også nogle, der vælger at køber et nedlagt landbrug. Er du én af dem – eller drømmer du om at gøre det – skal du være opmærksom på, at du skal sammensætte din forsikring på en anden måde, end ved en traditionel villa.

Der er flere forhold du skal være opmærksom på

Et nedlagt landbrug var – som betegnelsen lidt åbenlyst hentyder til – et landbrug en gang. Med til et landbrug hører blandt andet staldbygninger, lagre og landarealer. Selvom der ikke drives aktivt landbrug længere, skal alle disse elementer stadig forsikres.

Som privatperson kan det dog være enormt svært at finde rundt i, hvad der skal forsikres, og hvordan det skal forsikres.

Hvilke landbrugsforsikringer bør du overveje til dit nedlagte landbrug?

Der er mange faktorer, du skal overveje, når du skal tegne en landbrugsforsikring af dit nedlagte landbrug. Nogle af dem er:

  • Forsikring af de forskellige bygninger – herunder hovedhus, stalde, lader og opbevaringslokaler
  • Ansvars-/ulykkesforsikringer der passer de aktiviteter, du laver – fx salg af æg eller brug af et værksted

Få hjælp til landbrugsforsikring af dit nedlagte landbrug

Forsikringsverdenen er stor, og den kan til tider være enormt indviklet. Derfor kan det godt betale sig at kontakte en forsikringsmægler, som kan hjælpe dig med at sammensætte en forsikring for dig.

En forsikringsmægler er din holdkammerat, når det kommer til sammensætningen af landbrugsforsikringen af dit nedlagte landbrug. Mægleren kan stå for al kommunikation med dit forsikringsselskab, forhandling om pris og præmie, indhentning af tilbud og dokumentering af dine forsikringsbehov.

DLBR Forsikringsmægler har mange års erfaring med landbrugsforsikringer, og de kan med garanti hjælpe dig med en landbrugsforsikring af dit nedlagte landbrug.