Er du ude efter en ny brusevæg? Så er der en række ting, som kan være godt at have tænkt igennem, inden man beslutter sig. Hos Flottebade.dk, hjælper vi gerne med at finde den brusevæg, som passer bedst dit badeværelse. Her er nogle af de overvejelser du bør gøre dig, inden du beslutter dig.

Brusevæg størrelse

Der findes brusevægge i mange forskellige størrelser.. Så hvilken skal du vælge? Grundlæggende bør du vælge den så stort som muligt.. Da det sikrer at der kommer et minimum af vand ud, på ydersiden af brusevæggen. Men vær sikker på, at du ikke vælger den så stor, at din indgangsbredde bliver for lille. En indgang må helst ikke være mindre end 45-50 cm. bred. Ellers bliver det for vanskeligt at komme ind i den.

Med hensyn til højden, så er de fleste brusevægge omkring 2 meter høje, men det er også muligt at vælge modeller på op til 220 cm.. Ved specialfremstilling, er det også muligt at få din brusevæg lavet, så den går helt til loftet, eller med skråskæringer eller lignende.

Brusevæg valgmuligheder

De fleste standard brusevægge, er monteret i en u-profil mod væggen, og en 90° støttestang, som også kan benyttes som forhængstang. Herefter er det typisk, at man kan vælge imellem en række tilvalgsmuligheder som; u-profil til gulvet, loft-stang, og overfladebehandling af glasset.

Glastyper, er der også mange varianter af.. Fra klassisk klart glas, over frostet glas, gråtonet glas, eller glas med forskellige mønstre. Brusevægge leveres i forskellige glastykkelser, hvor 6 mm., er det normale på mange produkter.. Men også 8 mm glas, eller sågar 10 mm i nogle af de store modeller.

Profiler/Beslag: De beslag og profiler, som væggene monteres i, findes efterhånden også i mange forskellige typer, som runde, eller firkantede.. Mange farvede profiler kommer også frem i disse år, som sort, børstet eller messing.

Design af brusevæg

Brusevægge findes i dag i mange forskellige designs, fra de helt enkle, med små beslag og profiler, til de mere fremtrædende New York typer, med sort eller hvide sprosser eller profiler. Tag et kig på de mange muligheder hos FlotteBade.dk