Du vil garanteret gerne sørge for, at din firbenede ven har det godt. Sådan har langt størstedelen det heldigvis, men det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan man helt præcist kan gøre det bedste for den. En af de ting, der spiller rigtig meget ind for en hund, er det foder, du vælger, den skal have. Det er vigtigt, at foder indeholder de rette næringsstoffer – det gælder på præcis samme måde, som det gør for mennesker.

Heldigvis er der enormt mange forskellige virksomheder og producenter, der har specialiseret sig i at udvikle foder, der lever op til alle de standarder og krav, der er, ligesom der bliver testet og undersøgt konstant, hvilke fodertyper, der fungerer bedst. Hike er dansk produceret hundemad, og her er der netop lagt vægt på nogle af de ting, så hunden ikke kommer til at mange forskellige næringsstoffer eller vitaminer, der kan gå hen og få en betydning.

Find yndlingsfoderet

Har du en hund, der godt kan tendere til at være lidt kræsen? Du er ikke alene. Mange oplever, at deres kæledyr ikke nødvendigvis vil spise det, der bliver serveret i madskålen, og nogle bliver også trætte af det, de får at spise. Det kan sagtens være, at en fodertype, du har brugt længe, pludselig ikke længere er god nok, og så kan det altså blive nødvendigt at kigge sig om efter noget andet.

Tørfoder er typisk tilsat smagsstoffer fra forskellige ting, og foderet kan blandt andet have smag af okse eller kylling. Her handler det altså bare om at finde ud af, hvad der fungerer bedst. Næringsstofferne er de samme fra fodertype til fodertype, når det kun er smagen der ændres på, så hvis hunden har en favorit er det bare med at købe den, så den spiser op, hver gang den får serveret.