Hvis du skal købe en skaterhjelm til dit barn, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Der findes nemlig et hav af forskellige skaterhjelme på markedet, og det kan være svært at vide, hvilken der er bedst. I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du vælger den bedste skaterhjelm til dit barn.

Der er skaterhjelme og skaterhjelme. Når du skal vælge den bedste hjelm til dit barn, er det vigtigt at kende forskel på de forskellige modeller. Her guider vi dig igennem, hvordan du vælger den helt rigtige skaterhjelm til dit barn. Der er flere ting, som er vigtige at tage med i sine overvejelser; to af dem er størrelse og design.

Find den rigtige størrelse skaterhjelm til dit barn

Når du vil købe en skaterhjelm, er det første, du skal gøre, at finde ud af, hvilken størrelse skaterhjelmen skal have. Skaterhjelme findes i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du vælger en skaterhjelm, der passer til dit barns hoved. For at få en idé om hvilken størrelse, du skal vælge, kan du tage et målebånd og måle fra panden og rundt om hovedet lige over ørerne på barnet. De fleste skaterhjelme har et justerbart nakkebånd, så hjelmen kan komme til at sidde helt rigtigt.

Vælg det rigtige design på skaterhjelmen

Skaterhjelme findes i mange forskellige designs. Når du skal vælge den bedste skaterhjelm til dit barn, er det vigtigt at tage hensyn til, hvilket design skaterhjelmen har. Du skal også tage hensyn til farven på skaterhjelmen. Mange børn foretrækker skaterhjelme med motiver og farverige skaterhjelme. Hvis dit barn er en af dem, skal du tage det med i dine overvejelser, når du vælger skaterhjelm.

Husk at skaterhjelmen skal være CE-godkendt

Når du skal købe skaterhjelm til dit barn – især hvis du gør det online – skal du huske at tjekke, om hjelmen er CE-godkendt. Dette betyder, at den lever op til de krav, der er til sikkerheden. CE-godkendelsen er din garanti for, at skaterhjelmen er sikker at bruge.