Dette indhold er sponsoreret

I en tid, hvor vi har meget fokus på hygiejne og rengøring, er mange begyndt at lave om på deres hjem for i stedet at indføre nye løsninger i hjemmet, der kombinerer praktiske gøremål, design og hygiejne. Ønsker du ligeledes at optimere på din hygiejne i hjemmet, uden at gå på kompromis med flotte designs, så kan bidet-toiletter være svaret. Bidet-toiletter er fremtiden, og med et bidet-toilet får du et stilrent toilet, der er nem at rengøre, og som sørger for at holde dig ren efter toiletbesøg.

Fordele ved bidet-toiletter

Et bidet-toilet ligner et helt normalt toilet, men indeholder nogle helt særlige funktioner. Indbyggede i toilettet er nemlig både en skyllefunktion og tørrefunktion, som optimerer din hygiejne i forbindelse med et toiletbesøg. Skyllefunktionen indebærer et skyl med varmt vand efter et toiletbesøg, der virker mere effektivt og er mere skånsomt mod huden end toiletpapir. Tørrefunktionen giver en frisk fornemmelse efter vask og sikrer, at man hurtigt kan komme videre i programmet. Ønsker du at skåne din hud og optimere rengøringen i forbindelse med et toiletbesøg, er et bidet-toilet derfor et oplagt valg. Desuden kan et bidet-toilet være en stor hjælp, hvis du har problemer med selv at komme på toilet. Det kan være grænseoverskridende at spørge andre til hjælp, og med et bidet-toiletter funktioner, er du i højere grad selvhjulpen på badeværelset.

Hygiejne, sundhed og skønhed

Hygiejne og sundhed går hånd i hånd, og det er vigtigt at opretholde en ordentligt hygiejene for at undgå at blive syg. Det er imidlertid ikke alle hygiejne-produkter, der pynter i hjemmet, og sådanne produkter kan derfor nemt risikere blive gemt væk og i den forbindelse blive brugt i mindre grad. Du kan imidlertid nemt gøre noget for at forbedre sådanne produkters æstetik. En smuk sæbeholder i messing er for eksempelvis en nem måde at forskønne et uskønt produkt. Et bidet-toilet findes i moderne designs, og derfor optimerer denne hygiejneforanstalning både din sundhed og hjemmets skønhed.

Gode råd til rengøring af toilet

Et bidet-toilet rengører og skal selv rengøres. Når du skal rengøre dit toilet, kan du med fordel starte med at vaske toilettets yderside med universalrengøringsmiddel, og afmontere sædet for at komme ind i alle kroge. Tøm derefter toilettet for vand, så det er nemt at rengøre nede i bunden af kummen. Du kan tømme toilettet ved at hælde en spand vand i kummen. Vask kummen med et surt vaskemiddel og brug eventuelt en glasskraber til at fjerne belægninger.