Når der skal forberedes store middage eller vigtige familiebegivenheder som fødselsdage eller julefrokoster, er det vigtigt at have et godt køkken. Men sådanne begivenheder kan let efterlade dit køkken beskidt og rodet, og hvis du ikke er hurtig til at fjerne pletter og madrester, kan det være en større omgang at gøre køkkenet rent. Et af de steder, hvor der hurtigt samler sig snavs og pletter, er ved håndvasken, hvor en del af madlavningen naturligvis foregår. Forbereder du et måltid, tænder du typisk mange gange for vandhanen, og det er netop ved armaturet, snavset ofte samler sig. Så hvis du gerne vil minimere den tid, du bruger på at gøre rent, kan det være fordelagtigt for dig at udstyre dit køkken med en berøringsfri vandhane.

Optimer hygiejnen i dit hjem

En berøringsfri vandhane fungerer på den måde, at det ikke kræver en berøring ved armaturet for at tænde og slukke for vandet. Den berøringsfri vandhane er udstyret med en sensor, der registrerer din bevægelse, når du holder hånden ind foran, og vandet tændes således uden berøring. Mærker sensoren ikke bevægelse foran vandhanen, slukkes vandet igen. Dette sikrer dermed også den bedste hygiejne i dit køkken, fordi du netop ikke er i kontakt med armaturet. Du slipper således for at tænke på smittefarlige bakterier eller lignende, hvis du får gæster. En berøringsfri vandhane er derfor også en mulighed på dit toilet eller badeværelse, hvis du gerne vil bakterierne helt til livs.

Spar på vandet med en berøringsfri vandhane

En anden og helt central fordel ved den berøringsfri vandhane er, at du sparer en del på din vandregning. Sensoren gør, at vandhanen kun kan stå tændt, når der er aktivitet foran, så glemmer du at slukke for vandhanen, hvis du hurtigt skal tage telefonen eller stille noget i køleskabet, så husker den berøringsfri vandhane det for dig.