Der findes miljøvenlige, fleksible og holdbare inddækninger til tag og skorsten – læs mere her

Inddækninger bruges til at lave en fuldstændig tæt afslutning omkring et ventilationsudkast gennem taget eller omkring en skorsten. De kan købes i almindelige byggemarkeder, men der er desværre ikke mange, der ved, at der findes bedre, billigere og mere miljøvenlige alternativer til de inddækninger, der dominerer markedet i dag. Læs mere herunder, hvad der gør alternativet så markant bedre.

Inddækninger med polyisobutylen – et ekstremt fleksibelt og holdbart materiale

SabetoFLEX er en af de virksomheder, der har taget kampen op mod de materialer og produkter, der normalt bruges på tage. Det gælder ikke kun inddækninger til tag og inddækninger til skorsten, men også alternativer til tagpap, lyddæmpere, gennemføringer og meget mere. De fleste af SabetoFLEX’ produkter er lavet af polyisobutylen, som egner sig mere end godt til tagløsninger.

Polyisobutylen har gennem tiderne været brugt til en lang række anvendelsesområder, blandt andet til ubåde under 2. verdenskrig, rækværker og broer. Det skyldes produktets gode egenskaber til at holde fugt ude, samtidig med at fleksibiliteten og holdbarheden er i top. Hvis man fx pakker et rør ind i polyisobutylen – og konstruktionen er udført korrekt – har man et fuldstændig vandtæt og vandafvisende produkt, der kan holde op til 75 år. Det er uden vedligeholdelse vel at mærke. Samtidig kan polyisobutylen strække sig 100% i alle retninger, hvilket betyder, at man undgår problemer med hjørner og andre steder, hvor der er brug for stor fleksibilitet.

Miljøvenlighed på taget med inddækninger

En anden fordel ved at købe inddækninger i polyisobutylen er, at det ikke efterlader nogen miljøafsmitning på omgivelserne, som ellers er tilfældet ved mange andre tagprodukter. Det vil sige, at når det regner, bliver vandet ikke forurenet ved at komme i kontakt med materialet. Kombineret med den lange holdbarhed og gode fleksibilitet, står SabetoFLEX’ inddækninger stærkt på markedet som én af de produkter med de fleste og bedste fordele.

Vil du vælge en god og miljøvenlig inddækningsløsning til dit tag, er SabetoFLEX’ inddækninger et særdeles fornuftigt valg. SabetoFLEX er specialister i inddækninger og tagløsninger og har opfundet en række produkter, der løser moderne håndværkere og husejeres problemer.