På vores domicil på Industrivej i Juelsminde, har vi et såkaldt teknologi- og testcenter, hvor det er muligt at udvikle og teste vores store produktsortiment. Det er alt fra montagevenlighed og holdbarhed på produkterne til flowkapaciteter på afvandingsprodukter. Da vi også har membranintegrerede produkter i vores sortimentsliste, bruges vores testanlæg også til efterprøver af vedhæftningen på alle typer af membranintegrerede produkter. I samarbejde med vores materialeleverandør, sikrer vi løbende at kravene til UV- og korrosionsklasser på vores bygningsprofiler overholdes. For at forbedre produkter, laver vi løbende testinstallationer og udviklinger som skal understøtte JUAL’s kvalitetskrav på produkterne.

Vi har en lang række produkter som har diverse produkt-certifikater og deklarationer, og her er vores Teknologicenter et stort aktiv, når vores produkttekniske kompetencer skal indhente teknisk dokumentation på produkterne.

Fungerer også som showroom og undervisningslokale

Teknologicenteret er også indrettet sådan, at der under samme tag er indrettet undervisningslokale til produkttræning. Her tilbydes der teoretisk undervisning og vejledning i brugen af JUAL’s produktsortiment. Det er samtidig muligt at få noget ”hands-on” på produkterne, da der er produceret en lang række prøveopstillinger af produkterne, så man kan lade sig inspirere. Her er det også muligt at udveksle erfaringer og ideer omkring fx montage eller nye produktegenskaber, da det ofte er en fordel at stå med produktet i hånden selv.

Derudover fungerer Teknologicenteret også som et showroom til når vi har gæster på besøg. Her er det muligt at komme over og se diverse produkter, som er prøveinstalleret på mockups som passer til hvordan montagen vil være ude på taget.

Et stort badekar til afvandingstests

I et avanceret testanlæg, som alt andet lige ligner et stort badekar, har vi mulighed for at simulere de forhold, produkterne er designet til. Det kunne for eksempel være kraftig regn, opstuvning, forskellige afløbsforhold m.m. Med højteknologiske faciliteter har vi mulighed for at teste vores afvandingsprodukter og tilbehør, således vi kan stå inde for de produkter vi leverer og hvad vi fortæller om dem.