En dørpumpe er et funktionelt og praktisk tilbehør, som du kan bruge til dine døre. Dørpumper bruges nemlig til at lukke dine døre automatisk og blødt. 

Det er muligt at benytte dørpumper i private hjem, virksomheder, fabrikker, på skoler og mange andre steder. Her kan du læse mere om dørpumper, så du kan finde ud af, om det er et redskab, du skal have fingrene i.

Hvorfor montere en dørpumpe?

Der er flere gode grunde til, hvorfor mekaniske dørpumper bliver monteret. Det kan blandt andet være på grund af, at der er meget trafik gennem en dør, og det er muligvis ikke alle, som husker at lukke den.

Er der tale om en branddør eller en sikkerhedsdør, som skal være lukket konstant eller som skal kunne lukkes, hvis der opstår en brand, er en dørpumpe en stor fordel. Desuden kan det være, at den rent faktisk er et krav.

Derudover kan det være en god idé med en dørpumpe på en udvendig dør. Her kan der nemlig være penge at spare, da døren aldrig står åben i uhensigtsmæssig lang tid. På den måder ryger alt den varme luft ikke ud af døren, men bliver i boligen eller i bygningen.

Hvilken dørpumpe skal jeg vælge?

Dette kommer helt an på dine individuelle behov. Først og fremmest bør du overveje, hvilken type dørpumpe du har brug for. Desuden er det værd at have in mente, hvor dørpumpen skal bruges henne. Er der tale om en branddør, eller er det blot en helt almindelig dør?