Har du også svært ved at få organisering i alle dine krydderier og hvad man ellers har i køkkenet? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde orden i og nogle gange kan det hele godt komme til at flyde sammen og dermed mister man overblikket over hvad man har på hylderne. 

Det kan være frustrerende at føle man ikke har styr på hvad man har i køkkenet, fordi man ikke har overblikket over hvad man mangler at få handlet ind til, og dermed også risikere madspild. På den måde kommer man hurtigt ind i en vanskelig rutine, og det kan være svært at se sig ud af igen. 

Aykasa har rigtig mange gode bud på hvordan du nemt kan få overblik over hvad du har i dit køkkent, samt hvordan du kan få organisering i dine ting, du kan købe dem her: https://www.littlehappy.dk/aykasa  

Orden i køkkenet med Aykasa

Aykasa har et bredt udvalg af mindre kasser i mange forskellige farver, og størrelser. De er super praktiske når du skal have orden i dit køleskab! 

Du kan med de mindre Aykasa kasser bruge dem til at holde styr på hvilke ting der skal bruges til hvad i køleskabet. På den måde kan du altid holde forskellige madvare fordelt, og få et overblik over hvad der skal bruges til madpakke og hvad der skal bruges til aftensmad, og andre ting. 

Det giver dig et større overblik, og det gør det også meget nemmere når du skal handle ind. Ved at opdele dit køleskab med Aykasa, er du også mere sikker på at du undgår madspild, således at du altid har styr på hvad du har og ikke har. 

Aykasa som servering

De små Aykasa kasser kan også bruges til for eksempel brødkurv, til servering. Du kan også bruge den som en moderne lille frugtskål, de er nemlig ekstrem populære og fine i det skandinaviske hjem. 

Derudover kan du også erstatte din bakke, med en aykasa. Den er nemmere at gå med, hvis der står service på fordi der er kanter, så dit service ikke falder ud. I modsætning til en bakke, kan det lettere skride ud over kanten. 

Du kan også bruge dem til at servere kaffe og kage i, og få det til at se indbydende ud med Aykasa kasserne. Det er let at få plads til det hele, og så behøver du ikke at gå flere gange.  

Simpel indretning med Aykasa

Aykasa kasserne hjælper dig med at få en mere simpel og organiseret hverdag. Aykasa kasser er så smarte at de kan foldes sammen, og dermed ikke tager plads fra dig når du ikke har brug for dem. De fylder ingenting når de bliver foldet sammen og er super nemme at tage frem og folde ud når du igen har brug for dem.