I en travl dagligdag er det rart med smarte og praktiske ting i hjemmet, der gør hverdagen nemmere. At have en Quooker i køkkenet kan være en stor hjælp. Det er dog ikke den eneste fordel ved en Quooker. Læs med videre her og find ud af, om du skal have en Quooker i dit køkken.

Hvad er en Quooker?

En Quooker er en vandhane, der kan lidt af hvert. Med denne vandhane kan du nemlig få 100 graders kogende vand, vand med brus samt afkølet vand. Det er en stilren vandhane i en høj kvalitet, som du kan få i mange forskellige modeller og overflader. Det vil altså sige, at der findes en Quooker til ethvert køkken.

Fordele ved Quooker

Først og fremmest kan en Quooker være med til at gøre din hverdag nemmere, da du kan få kogende vand på ingen tid. Dette er en stor fordel, når du laver mad, da du herved ikke behøver at koge vand i en gryde. Du skal heller ikke vente på, at elkedlen bliver færdig, hvis du gerne vil have en kop te.

Derudover får du mere plads på køkkenbordet, hvis du har en Quooker. Hvordan kan det så være? Det er fordi, at du ikke behøver at have en kaffemaskine, en elkedel og lignende stående på dit køkkenbord.

Er der en Quooker i køkkenet, er der ingen grund til at have disse apparater. Du behøver desuden heller ikke at have vandflasker med koldt vand i køleskabet. Så der bliver altså både mere plads på køkkenbordet og i køleskabet.