Julebelysningen begynder så småt at vise sig rundt omkring i gaderne og hjemmene rundt i landet. Det er en af de hyggeligere ting der viser sig, jo tættere vi kommer på julen. For mange familier er det en ting der gør sammen og noget der for dem også indikerer julens indtraf. En slags julebelysning vi har set meget mere af de sidste par år er belysning på flagstangen. Det får den til at ligne et juletræ, der er super hyggeligt at komme hjem til.

Fairybell har det flotteste julelys til flagstang, der giver det hyggeligste lys i din have. Hollandske Fairybell producerer belysning i utrolig høj kvalitet, der giver en varm og dejligt lys. Der er helt op til 4000 LED lys i deres lyskæder. De passer til alle flagstænger, så det er ikke nødvendigt at have en tårnhøj flagstang, for at du kan få det skønne lys.

Du får det flotteste lys på gaden med Fairybells produkter. De er nemme at sætte op, da det er ligesom at sætte et helt almindeligt flag op og dermed også nemt at tage ned. Det eneste du skal gøre ud over at hejse kæden og sætte den til strøm, er at sætte pløkker i, så kæden ikke flyver rundt. Alt du skal bruge følger med, så det kan ikke blive nemmere.

Det er endda nemt!

Opsætning af julebelysning er noget der er en tradition for mange familier og noget alle samles om og hjælper hinanden med at få pyntet op. Med Fairybells julebelysning til flagstangen er der en nem måde at få pyntet op med mange lys, uden at skulle kravle rundt på stiger, for at få sat det op rundt i gavlen eller lignende. Det er det bedste af begge verdener. Nemt at sætte op, men alligevel meget lys. Nemt for familien at hjælpe til med.

Kvaliteten gør at det er belysning der kan holde i mange år, så din have kan se skøn og varm ud månederne op til jul. Det svingende og til tider lidt hårde danske klima er altså ikke noget du skal bekymre dig om. Selvfølgelig skal man være varsom og hvis det blæser kraftigt anbefales det da også at sænke kæden. Men i det store hele er det en nem og robust måde at bringe en masse hygge og varme ind i haven, med noget belysning.