Der er mange elementer som skal spille sammen, når du står og skal til at indrette din bolig. Har du svært ved at finde de rigtige lamper, kan du læse her.

Tænk over hvilket rum lampen er tiltænkt

Alt efter hvor i huset du ønsker placere lampen, er der typisk nogle overvejelser du bør gøre dig. På badeværelser er det fx især populært at gøre brug af spots. Her ville det ofte ikke passe godt ind i din bolig at have en bordlampe eller endda lysekrone.

Disse former for lamper hører typisk til i stuen eller soveværelset. Men også her bør du gøre dig nogle overvejelser omkring især design. Ønsker du at lampen skal være midtpunktet i rummet, bør du typisk gå efter en større loftlampe eller en mere interessant bordlampe. Den interessante bordlampe kan fx være en lampe med et særligt mønster eller en lampe i en farve som skiller sig ud.

Har du i forvejen mange elementer I din stue eller på dit soveværelse som springer i øjnene, kan du med fordel overveje at finde en mere neutral lampe. Her kan det typisk være en god ide at gå efter farver som er mere naturlige såsom hvid, beige eller sort. Du kan finde tidløse lamper fra Belid her. Lamperne fra Belid vil uden tvivl passe ind i langt de fleste danske hjem, og bidrage til den hyggelige stemning.

Hav i baghovedet at lysstyrken på pæren også spiller en rolle

Alt efter hvilket rum der også er tale om, bør du også tænke over hvilken pære du sætter i din lampe. På badeværelset er det mest populært at have et skarpere lys, mens du i stuen eller på soveværelset mange gange kan fremme den hyggelige stemning ved at sætte pærer i som har et mere blødt lys.