Forhåbentlig kommer det ikke som et chok, at massagestole er noget dyrere end en spritny lænestol fra den lokale møbelbutik. Til gengæld får du noget for pengene, når du er villig til at betale de 10-tusindvis af kroner, en ny massagestol koster. Har du en arbejdsplads, hvor de ansatte er ”on” hele tiden og har brug for at kunne slappe af i deres pauser? Så skulle du måske overveje en massagestol.

Forkæl de ansatte med massagestole i pauserummet

Lad os tage sengeafsnit på sygehuse som et sted, hvor massagestole til personalets frie afbenyttelse kunne være et gode. Det er hårdt at fare rundt mellem patienter, og det er begrænset, hvor gode muligheder for afslappelse de fysiske rammer giver. Stiller du en massagestol an i pauserummet, så kan udmattede sygeplejersker, SOSU’er mv. koble af for en stund og føle, deres muskler stimuleres.

Overvejer du en massagestol til dit eget hjem?

Men: Nu kan du også finde en massagestol til dit eget hjem, og her gælder det virkelig om at vælge den rette. Nogle forhandlere giver dig mulighed for at leje en massagestol, som du kan prøve i en periode for at se, om det er pengene værd at købe en stol. Massagestole kan godt være forholdsvist avancerede, siden nogle kan lave en brugertilpasset rygscanning og tilpasse sig højden på brugeren.

Vælg mellem flere massagestyrker

En massagestol skal selvfølgelig give dig mulighed for selv at bestemme styrken af massagen, så det er op til dig, hvor kraftigt ryggen skal stimuleres. Ønsker du at blive vejledt om, hvilken massagestol du kan overveje at prøve før køb? Klikker du ind på linket ovenfor, kommer du ind på en sælger af massagestoles hjemmeside, hvor du kan leje en massagestol. Prøv at sidde i én – og træf så dit valg.

At have adgang til en massagestol kan gøre meget for dit velvære.