Som arbejdsgiver kan det være svært at vide, hvad man skal give sine ansatte i julegave. Måske er man en kæmpe koncern, hvor der er mange ansatte. Det kan også være en lidt mindre virksomhed, hvor alle kender alle. Uanset hvad, så kan det være svært at vælge gaver, som rammer alle. Når du skal give firma julegaver, vil du jo gerne give noget, som alle kan lide. Derfor kommer vi her med nogle ideer, så alle kan blive tilfredse med deres gave.

Den personaliserede

Det er muligt at finde sider, hvor ens ansatte kan vælge mellem flere forskellige gaver. Dem kan du så lave en aftale med, og så sørger de for gaverne. Det fungere oftest sådan, at man får et login, og så kan de ansatte selv gå ind og vælge. Oftest har siderne et super bredt udvalg, så der vil være noget til de fleste. På den måde er der stor chance for, at der vil være noget til alle – og derved vil alle blive glade.

Den sikre

Hvis du vil være på den sikre men måske også lidt kedelige side, så kan du gå med en flaske vin og noget chokolade. Det er nok ikke den mest spændende gave, men så er du sikker på, at ingen føler sig uretfærdigt behandlet. Det er nemt at holde styr på, da der jo bare skal tælles antal ansatte op, og så skal der købes ind. Det er måske lidt den nemme løsning, men det er også smart, hvis I er lidt sent ude. Derudover passer det nok bedst til, hvis det er et lidt større firma med mange ansatte.

Den uortodokse

Det er ikke den, som ligger lige til højrebenet. Men vi synes faktisk, at det er en ret god løsning. Det skal være op til jer selv, hvordan i holder styr på det. Vi foreslår dog, at i giver de ansatte et rådighedsbeløb. Så kan de selv købe ind for det. På den måde kan de købe lige nøjagtig, hvad de selv vil have. De er ikke bundet af noget udover beløbet. Den her mulighed passer nok lidt bedre, hvis det er et lidt mindre firma du har, da det godt kan blive lidt svært at holde styr på i længden.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilke muligheder der er. Det er selvfølgelig op til dig som arbejdsgiver at strikke en løsning sammen, men vi håber, at du kan bruge dette som inspiration.