Står du og er i gang med at bygge et nyt hus, og mangler at få styr på husets installationer? Så kan du få en professionel el installatør til at udføre alle disse opgaver for dig. Det kan være en god ide at bruge et par procenter af byggeprojektet på fornuftige el installationer, så der dermed er styr stikkontakter og el tavler.

Få professionel el installatør ud til dig

His du bor i Østjylland, kan du få Hørning Installation ud og gøre arbejdet for dig i dit nybyggeri. Hørning Installation arbejder i hele Østjylland, og kan tilbyde alt indenfor el og vvs installationer. Dermed får du en helhedsløsning på flere områder med en dygtig El installatør og elektriker, som kan gøre projekterne nemmere for dig. Hvis du skal have lavet el installationer i huset eller rundt omkring på ejendommen, kan de hjælpe både med faglig vejledning, og med alle installationer. De kan fx hjælpe med installationer i haveredskabsskuret, en lade stander til el-bilen, og installationer af stikkontanter, og hvor disse skal placeres. Desuden kan de også hjælpe med EDB installation og projektering og installation af belysning på ejendommen. Med hensyn til VVS installationer, kan de hjælpe med ventilationsanlæg, fjernvarme og installation af alt vand, varme og sanitet. De tilbyder også alt indenfor varmepumper og energirådgivning, samt serviceabonnement, som kan give et langvarigt samarbejde.

El tjek af hus

Hørning Installation kan desuden udføre el tjek for dig, hvis du skal sælge dit hus. Hvis du får lavet et el tjek af dit hus inden salg, kan du være sikker på, at din køber får en klar besked om boligens installationer, før der skrives under på købsaftalen. Her kommer en elektriker ud og foretager en grundig gennemgang af alle el installationer og ser, om de opfylder lovens krav.