Stuen er samlingspunktet i hjemmet og ikke mindst sofaen. Her tilbringes der mange timer, både når der er gæster, når der skal tages et hvil eller som komfortabel familiehygge inden sengetid. Derfor er det også nødvendigt med en sofa der kan rumme lidt af hvert. Den skal både bidrage med komfort, passe til den øvrige indretning og kunne rumme hele familien og modstå den slitage der opstår med tiden. En flyder sofa er det helt rette valg til at opfylde dine behov for en sofa i stuen. Det er med en flydersofa ikke nødvendigt at gå på kompromis med hverken komfort eller stil.

En flyder sofa giver dig plads til at slappe af

Den helt store fordel ved en flyder sofa er, at den er perfekt til at kunne ”flyde i”. Den er ideel til at tage en lille morfar i løbet af dagen eller til at kunne slænge sig i efter en hård arbejdsdag. En flydersofa kombinerer de bedste egenskaber fra sofa-verdenen nemlig komfort, rigeligt med plads og den helt rette stil. Der er altså her ingen steder du skal gå på kompromis. Ved at vælge en god flydersofa af høj kvalitet, kan du få plads til at slappe af i din nye sofa, mange år frem i tiden. Den ultimative flyder sofa er eventuelt med chaiselong, så du virkelig kan brede dig i fuld størrelse. Udover at være yderst indbydende i indretningen, så skaber en flydersofa også de fysiske rammer for den rene afslapning i din stue.

Sådan finder du den mest komfortable flyder sofa

Når du er på udkig efter en ny flyder sofa til stuen, så er det ikke kun størrelsen og udformningen der har betydning, hvis du gerne vil opnå den størst mulige komfort. En flyder sofa bør være behagelig på alle ledder og kanter. Derfor er det også nødvendigt at tage et kig på hvilke materialer det yderste stof består af samt hvilket fyld der er i bund, ryglæn og puder. Materialerne bør være bløde og imødekommende, ikke kradsende eller syntetiske. Samtidig bør der være en god komfort i fyldet. De skal være rare at sidde på, ligge på og flyde på, så du kan bruge mange timer på din nye flyder sofa, uden at skulle få ondt i ryggen eller sidde ubehageligt. Prøv eventuelt din nye flyder sofa inden køb, så du er helt sikker på den er indbydende og lige tilpas på alle parametre.