Danmark er blandt verdens allermest kaffedrikkende lande, og vi kan dårligt invitere nogen, uden det er “til en kop kaffe”. Det er endda forventet, at selv ikke-kaffedrikkende danskere som minimum har et glas instantkaffe i køkkenskabet.

Hører du derimod til dem, der elsker en rigtig god kop kaffe og nyder duften af friskmalede bønner, burde du have et lille hjørne af køkkenet indrettet til brygning af denne gudedrik. Et “Coffee”-skilt op på væggen, nogle lækre kaffekrus på en lille hylde, og så er du der næsten.

Hvad byder du dine gæster?

Gæster – ventede som uventede – bliver ofte budt på en kop kaffe. Det er en smagssag hvilken slags kaffe, der skal serveres. Nogle lægger vægt på, at kaffebrygning skal være en afslappende proces, og derfor er slow brew coffee blevet meget trendy.

Andre synes, det vigtigste er, at kaffen smager vidunderligt og frem for alt at det ikke er for besværligt eller tidskrævende at få sin kaffe. Derfor bliver kaffemaskiner hele tiden mere populære. De klarer kaffebrygningen både hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Sluk kaffetørsten på kontoret

Det er langtfra kun i hjemmene, espressomaskinerne vinder mere og mere indpas. Virksomheder verden over ved, hvor vigtig kaffen er for arbejdsglæden, og der er da også en grund til, at det bliver kaldt en kaffepause.

Kaffepausen er et lille pusterum i arbejdsdagen, hvor det er muligt at samle tankerne og finde fornyede kræfter. Derfor er kaffemaskiner til erhverv uundværlig på de fleste arbejdspladser.

Kvalitetskaffe giver de bedste kaffeøjeblikke

Uanset om du er til slow brew eller espresso, er kaffebønnerne essentielle for en god kop kaffe. Gode kaffebønner behøver ikke koste en formue, men det kan godt betale sig at gå efter nogle, der er af en ordentlig kvalitet og ristet for nylig – RigtigKaffe er stedet at finde din nye yndlingskaffe.