Det er helt naturligt at få lyst til at forny sin bolig en gang imellem. De fleste mennesker synes trods alt, det er spændende, når der sker noget nyt, og det gør sig også gældende, når det kommer til boligindretning. Måske vil du gerne have stuen malet, måske vil du gerne ommøblere køkkenet, eller måske er det gulvet, der trænger i år. Uanset hvad er det bare med at smøre ærmerne op og komme i gang, for boligforbedringerne kommer ikke af sig selv. Hvis det er et nyt gulv, du er på jagt efter, kan du få tips og tricks til udførslen i denne guide.

Sådan kommer du i gang

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have nyt gulv i din bolig, er der ofte en masse spørgsmål at forholde sig til. Er det muligt selv at lægge gulvet, eller skal du hellere ringe efter en professionel? Hvilket materiale er bedst at bruge? Det er som hovedregel bedst at få hjælp fra en dygtig gulvmand, frem for at gøre det hele selv, medmindre du selv har erfaring med håndværket. Vedkommende vil også kunne hjælpe dig med at udvælge den gulvtype, der passer allerbedst til lige netop din bolig.

Derfor skal du vælge et gulv i sildebensparket

Dit gulv spiller en stor rolle for din boligs samlede udtryk, og derfor er det naturligvis vigtigt, at det ser pænt ud. Hertil spiller materiale og udformning naturligvis en stor rolle, og derfor kan du med fordel overveje, om ikke dit nye gulv skal laves i sildebensparket. Det karakteristiske sildebensmønster er flot og moderigtigt, og det er samtidig helt op til dig at afgøre, om det skal være i mørkt eller lyst træ. På den måde kan du sikre dig, at gulvet for alvor kommer til at passe ind i din bolig.