Når det kommer til hjem og bolig, er der mange valg at træffe, hvis der skal renoveres eller indrettes. Et af de helt centrale områder er for eksempel valget af gulve. Typisk kan det være meget definerende for stilen i resten af hjemmet, ligesom det også kan være med til at give en bestemt følelse, når man bevæger sig igennem boligen. Vil du gerne ramme plet, kan du læse videre og lære mere om nogle af de typer gulve, du kan overveje.

Her er fordele og muligheder ved de forskellige typer af gulve

Der findes en række forskellige fordele og muligheder ved en række forskellige gulve. Her kan du lære mere om microcement gulv, trægulv samt gulv med gulvtæppe.

  • Microcement på gulv skaber en helt særlig æstetik og er samtidigt rart at gå rundt på. Typen af gulv er i særlig grad praktisk, moderne og funktionel, og er for eksempel meget nemt at vedligeholde og gøre rent. Samtidigt giver et microcement gulv en større grad af personlighed end mange andre typer af gulve.

  • Trægulve findes i mange afskygninger og er på mange måder det klassiske valg. Selvom sådan et gulv virkelig kan se flot ud og skabe skønne hyggelige dynamikker i hjemmet, kan det også være krævende at passe på gulvet over tid, da det kan have tendens til nemt at få ridser.

  • Gulve med gulvtæpper er rare at gå på, men de kan også være gode til at samle støv og skidt, hvilket kan gøre det besværligt for dig at holde dit hjem rent og pænt. Skal du have gulvtæppe, er der dog god mulighed for at personliggøre hjemmet.

Vælg noget som fanger boligens ånd

Skal du fange boligens ånd med valget af gulve, er det typisk en større helhed, som du skal tænke ind. Overvej her også gerne resten af indretningen.