Skal der lægges nyt gulv i en eller flere af rummene i din bolig? Når der skal lægges gulv i et rum, er det vigtigt at vælge den rigtige gulvtype. Selvom gulv findes i forskellige prisklasser, er det vigtigt, at du ikke kun går efter det billigste. Gulvet spiller nemlig en betydelig rolle for stemningen og udtrykket af rummet. Du kan derfor læse mere her, hvordan du vælger det rigtige gulv til udvalgte rum.

Køkkenet

De fleste mennesker bruger og opholder sig meget i deres køkkenet, hvilket skyldes, at der skal tilberedes mad osv. Grundet den store brug af dette rum, skal du vælge gulv, som er nemlig at gøre rent. Gulvet skal være af en ordentlig kvalitet, da det skal være holdbart. Hvis du har mindre børn, kan du eventuelt overveje at få gulvbelægning, som er med til at sikre, at børnene ikke kan falde. Hvis du gerne vil bibeholde trægulvet, kan du vælge lamineret trægulv, som ligner det almindelige trægulv. Dog er lamineret trægulv mere rengøringsvenligt og bedre til et køkken.

Stuen og spisestuen

Et af rummene i boligen, hvor der er mange valg med hensyn til gulv er i stuen. Her kan du vælge imellem mange forskellige typer afhænger af, hvad du søger. Dog skal du tage højde for, at gulvet skal passe til indretning, og hvad du bruger stuen til.

I en spisestue kan gulvet hurtigt blive ødelagt, hvis du vælger gulv som suger spildte ting til sig med det samme. Gulvet skal i stedet for være modstandsdygtigt. Uanset om du har børn eller ej, vil der altid være flere tidspunkter, hvor du vil komme ud for, at der spildes. Gulvet skal derfor være praktisk, hvilket bl.a. kan være træ, fliser eller lamineret trægulv.

Uanset hvilket rum, du skal have skiftet gulvet i, kan du tjekke Gulvlageret. Her kan du blive klogere på, hvilke gulvtyper, som er på markedet, så du bliver ordentlig rustet til at træffe det rigtige valg af gulv.