Udover køkkenet er stuen nok et af de rum, vi opholder os mest i. Derfor er det også vigtigt, at man vælger et gulv, som man bliver glad af at kigge på, samt at det opfylder de krav man har til et gulv i stuen. Hos FlotteGulve.dk har de et meget stort udvalg inden for gulvbelægning og her vil man uden tvivl kunne finde et gulv, der passer perfekt til ens stue.

Hvad skal gulvet passe med?

Et stuegulv er som sagt et gulv der bliver lagt meget mærke til, da det hos de fleste er et rum, der bliver brugt rigtig meget. Ligger stuen sammen med andre rum, som det skal passe sammen med, eller skal det måske være en helt anden stil end i resten af huset. Alle disse spørgsmål er vigtige at have en afklaring på, inden man går i gang med at lede efter sit nye stuegulv. Det kan også være en god ide at søge lidt inspiration inden man går i gang. Hos FlotteGulve.dk kan man helt sikkert finde inspiration i en af deres 3 butikker, samt få den vejledning man har brug for, inden den endelige beslutning træffes.

Hvilke krav har du til et stuegulv?

Der er stor forskel på, hvilke krav vi hver især har til vores gulve, og hvad de skal kunne holde til. Har du en stue, hvor man kun går med strømpesokker eller skal det kunne holde til gæster og dans med stiletter? Vil du have et gulv der uden tvivl kan holde til alt hvad du udsætter det for, så kunne et klinkegulv være en god løsning. Klinker er meget hårdføre og bliver ikke slidt på samme måde som andre gulve. Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg inden for klinker og andre gulve der passer til stuen. Trægulve er også meget populære som stuegulv, hvilket man godt kan forstå. Et trægulv kan bare noget andre gulve ikke kan. Et trægulv inviterer naturen lidt indenfor, og det kan mange af os rigtig godt lide. Mange kan godt lide at blande noget natur med noget råt og på den måde skabe ens helt eget look.