Et kontor er et sted, hvor man arbejder og når klokken slår 16:00, går man hjem. Men et kontor bør også være et sted, hvor man føler sig godt tilpas. Husk på, du bruger næsten lige så mange vågne timer på din arbejdsplads som du gør derhjemme. Kontorplanter er en fantastisk måde at gøre kontoret hyggeligt og pænt, og tager det lidt væk fra det sterile og kedelige. I denne oversigt lærer du hvorfor og hvordan kontorplanter kan være noget for dig.

Hvorfor skal din virksomhed have kontorplanter?

Uanset om det en Plantevæg eller almindelige Kontorplanter, så er der mange fordele ved at bringe lidt grønt ind på kontoret. Planter er luftrensende, det betyder, at de optager CO2 fra luften og omdanner det til ilt. Dette gør underværker for indeklimaet i kontoret. Det er godt af flere årsager. Et bedre indeklima kan nedbringe tilfælde af tør hals og hoste, samt træthed og medarbejdere med ondt i hovedet. Det giver mere overskud til produktivitet og kreativitet. Derudover bringer kontorplanter liv og farver til kontoret, hvilket kan højne humøret.

Plantevæg

En plantevæg er en smart løsning, som hænger på væggen og dermed ikke optager gulvplads. En plantevæg er designet til at være et lukket system, hvor vand langsomt siver ned fra toppen til bunden, indtil planterne har optaget alt vandet. Dette nedbringer brugen af vand til et minimum og I skal derfor ikke døje med at der siver vand ned på gulvet. Plantevæggen kan også sættes op udenfor på terrassen og danner ramme for hyggelige frokoster og fredagsbarer med kollegaerne.

Skræddersyede løsninger

Uanset størrelsen på jeres kontor, kan I få skræddersyede løsninger som opfylder jeres behov. Kontorplanter er dejlige, men for mange kan virke klaustrofobisk og for få ændrer ikke det store for indeklimaet. Derfor står eksperter klar til at rådgive jer til den bedste løsning.