Driver du virksomhed kan det være stressende hvis der opstår et pludselig behov for en special maskine som en gaffeltruck. Gaffeltruck er dyre maskiner, og er der ikke kalkuleret med for eksempel et maskinnedbrud eller reparation af virksomhedens gaffeltrucks kan det være svært at have budgettet til en ny gaffeltruck parat. Løsningen er dog ligetil. Hos danske ProTruck kan du nemlig leje en gaffeltruck til alle formål. De har gaffeltruck til leje som klarer de tungeste opgaver i din branche, samt mindre, hvis du ikke arbejder i de aller tungeste brancher.

Gaffeltruck til leje bliver fragtet

Når du lejer en gaffeltruck, får du altid leveret en gaffeltruck, der er fuldt funktionsdygtig. ProTruck har egne fragtmænd, som leverer gaffeltrucken direkte til din virksomhed. Der er på den måde sørget for alt, når det kommer til leje af gaffeltruck.

Fleksibel leje af gaffeltruck

Du kan leje en gaffeltruck entreprenørmaskine lige så lang eller kort tid du har behov for. ProTruck tilbyder meget fleksible ordninger for leje af gaffeltruck. På den måde betaler du kun for gaffeltrucken i den periode du virkelig har behov for gaffeltrucken, og uden du behøver investere i en helt ny gaffeltruck. Det fleksible system er noget rigtig mange entreprenører sætter stor pris på.

Du kan leje en Hyster gaffeltruck ned til en enkelt dag eller i flere måneder, og du kan også leje en gaffeltruck entreprenørmaskine med kort varsel, hvilket giver dig stor fleksibilitet og sikkerhed.

Gaffeltruck når behovet opstår

At leje en gaffeltruck er specielt ideel, hvis der skulle opstå et pludseligt akut eller midlertidigt behov for en gaffeltruck i virksomheden, så projekterne og arbejdet ikke skal gå i stå. Du kan selv leje en gaffeltruck der kan løse de tunge opgaver. ProTruck har et stort udvalg, så alt efter hvilken gaffeltruck du vælger, kan du få en gaffeltruck til rådighed som kan løfte og transporterehelt op til 16 tons, mens de mindre gaffeltruck til leje har en løfte kapacitet på 1.500 kg. Uanset behovet er gaffeltruck uundværlig for entreprenører over hele Danmark. ProTruck leverer til hele Danmark, og har også to afdelinger med eget værksted og fragtmænd – en i Jylland og en på Sjælland – som gør det nemt for dig at leje en gaffeltruck.

ProTruck har tilmed masser af ekstraudstyr og tilbehør til gaffeltrucks, så du kan tilpasse gaffeltruck til dine igangværende projekter, hvis du lejer en gaffeltruck længere tid. Du kan også leje en Hyster truck, hvis du gerne vil prøve den af en periode, og se om den skaber værdi for din enterprise. Lejer du en gaffeltruck fordi der er maskin nedbrud kan du med ro i maven kigge mod leje af en gaffeltruck hos ProTruck da de er meget fleksible og der ikke er lang ventetid på maskinerne hos ProTruck. Grunden til der ikke er det, er det fordi de har mange maskiner på lager, så de hurtigt kan levere gaffeltruck til entreprenører når behovet opstår.