Forberedelse inden du begynder at fylde papkasser ud

Skal du snart flytte? Har du generelt mange små ting? Er du er en samler? Lad for gudsskyld vær med blot at placere tingene i flyttekasserne. Det virker let og hurtigt nok når du stadig bor i dit gamle hjem. Lejligheden som har udsigt til en park og den lokale kiosk du har set på i flere år, virker ikke så interessant længere. Du er forhåbningsfuld, spændt på at se det nye hjem og det kan jo ikke gå hurtigt nok med flytningen. Men udpakningen i dit nye hjem samtidig med at du skal passe dit arbejde bliver et helvede hvis du bare ligger dine ting i flyttekasserne, på trods af at du har opdelt i det i kategorier. Læs om hvordan du kan hurtigt og effektivt kan pakke ned, såvel som pakke ud når du endelige kan kalde sit nyt hjem for ”dit”.

Tænk før du placerer ting i flyttekasserne

1. Indretningskurve
I din nuværende lejlighed har du muligvis ting stående frit på reolen samt ting flydende i skuffer. Hvis nu du købte en masse opbevaringskurve, ville det blive overskueligt holde styr på tingene under dit flytte eventyr. Men det gælder også fremover når det angår rengøring og orden. En flyttekasse er mere stabil hvis man fylder alle kanter og huller ud. Det handler meget mere om udfyldning end selve flyttekassens styrke hvis du vil have alt leveret i god behold fra A til B. Disse indretningskurve er som regel firkantede i formen og kan dermed håndtere dette arbejde. Udflytningen går stærkt fordi kurven med farvet papir og tusser tages ud af kassen og placeres hurtigt på hylden. Du sparer tid frem for individuelt at skulle placere hver ting på dens side af reolhylden.

2. Små plastik lynlåsposer
Til de ekstra små ting som fx papirklips, kan det med fordel holde styr på dem hvis de ryger ned i en lynlåspose. Til lidt større, flydende og skrøbelige badeværelsesprodukter, som shampoo og make-up fjerner, kan poser beskytte mod at cream bliver tværet ud over alt i papkassen.

3. Sorter ting fra
At flytte er den bedste undskyldning for forårsrengøring. Har du virkelig behov for at beholde din gamle sweatshirt med ketchup pletter på? Synes du virkeligt at gaven fra din ven; et selv malet billede af to klovne der danser er pæn? Ville du hænge det op på væggen i dit nye hjem? Nej! Nu færre ting du skal pakke ned, hurtigere og mere effektivt bliver det gjort.