Dit behov for opbevaring kan ændres gennem livet, måske der kommer en ekstra person til i husstanden, der betyder mere garderobeplads. Eller også elsker du bare at shoppe løs, og ønsker mere plads til dit tøj. I dag er der mange forskellige garderobeløsninger, uanset, hvad dine ønsker måtte være.

Tøjstativ af vandrør blev hurtigt en trend i de danske hjem, og er sidenhen udvidet med flere typer; gulvtøjstativ, reolsystem, eller et tøjstativ på hjul. Tøjstativet består af stærkt stål, så det kan holde til hele din garderobe. Desuden kan de fleste stativer tilføjes hylder efter behov, så kan du sætte dit personlige præg på det. 

Tøjstativ i New Yorker stil

Det er blevet et kæmpe hit med vandrør i de danske hjem, hvor det skaber et råt new yorker look. Et fleksibelt system, hvor du nemt kan udvide og bygge på. Et tøjstativ af vandrør er yderst elegant og stilet, og kan nemt være en del af din boligindretning, uden at det ser klodset ud. Du kan nemt tilføje skohylder til dit stativ, hvis dette ønskes. Du kan også vælge at stille skoene mellem de to siderør.

Generelt er det meget let at pakke denne type tøjstativ sammen, fordi du nemt kan afmontere dem fra hinanden. Du skal hverken pille med skruer eller store hylder, hvilket gør det nemt, når du skal flytte, eller blot ønsker at omrokere i din bolig.  

Mobilt tøjstativ på hjul

Et mobilt tøjstativ er praktisk, fordi stativet nemt kan gemmes af vejen, hvis dette ønskes. Både i forhold til privat eller butik med omskiftelig indretning. Er stativet lavet af vandrør, sikre du også et holdbart stativ, der ikke knækker, når du flytter rundt på det.

Et mobilt tøjstativ kan bestå af vandrør med hjul under, så det nemt kan flyttes rundt i din bolig. Flytter du meget rundt på din indretning, vil denne løsning være god for dig. Har du showroom eller er du butiksejer, er det også ideelt med denne type stativ. Hjulene gør at stativet bliver hævet fra gulvet, hvilket gør det let at rengøre under møblet.

Lofthængt tøjstativ

Lofthængt tøjstativ er genialt, hvis du ønsker, at din garderobe skal optage minimal plads i dit hjem. Samtidig med, at du skaber et simpelt look. Det er her vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle, der kan have denne løsning i hjemmet, da det afhænger af, hvor meget dit loft kan bærer.