For mange mennesker er en flytning lig med et farvel til det gamle, og et goddag til det nye. Det er en sær størrelse, for det er på en og samme tid både fantastisk og sørgmodigt. Foruden de emotionelle aspekter er der også det praktiske, der skal tænkes over – for det er nemlig meget vigtigt, når man taler flytning. Derfor får du denne guide til at vise dig, hvordan du på bedst mulig vis flytter bolig.

Undgå stress med en BOXIT flyttebox

BOXIT har netop lanceret en helt ny måde at flytte på – nemlig ved brug af deres BOXIT flyttebox. Flytning med BOXIT foregår med en lejet container, der kan indeholde alle de ting, du skal have med, når du flytter. Det er et fantastisk alternativ til den mere traditionelle flytning, der oftest har både flyttemand- og vogn. Derudover er metoden også en del mere overskuelig og let at bruge.

Metoden går kort og godt ud på, at du lejer containeren, der bliver kørt ud til dig. Her vil den blive afsat, og du kan nu pakke alle dine ting i dit helt eget tempo. Når du er klar til at flytte, ringer du blot til BOXIT, der kører dine ting hen til din nye bolig. Smart!

Opbevaring af dæk

Det kan måske også være, du har behov for at få dækopbevaring. Det kan også være smart, hvis du driver en virksomhed, der kræver disse. Nedenunder kan du se en lille liste over de grundlæggende løsninger.

  • Opbevaring i hjemmet. Du kan undersøge egne muligheder i kælder, garage og skur.

  • Rigtig temperatur og luftfugtighed. Det er væsentligt, at luften er tør og temperaturen lun for, at dækkende holder sig bedst.

  • Leje af depotrum. Hvis ingen af ovenstående er muligt for dig, kan du alternativt leje et depotrum – det er let og billigt.