Der er mange fordele ved unikke plankeborde – her er 3

Det er nærmest uundgåeligt at støde på den populære trend med massive plankeborde. Og det er med god grund, at de er blevet så populære. Træ i indretningen giver sjæl til rummet, og det er kun i højere grad med et stort træmøbel, som et håndlavet plankebord er.

1. Massive plankeborde hitter i den skandinaviske indretning

Med et af de massive plankeborde i din spisestue er du med på den uundgåelige trend, der findes i skandinavisk indretning i øjeblikket. Det vil med garanti imponere dine gæster, når du dækker op med porcelænet på de oliebehandlede planker – det ser bare hammergodt ud.

2. Et håndlavet plankebord holder i mange år

Vælger du et håndlavet plankebord er du garanteret et bord, som er helt unikt. Det koster lidt mere end de masseproducerede ”planke”-borde i look-a-like træ fra de store møbelkæder, men til gengæld er det også i topkvalitet. Det vil være et bord, som du kan have glæde af i din indretning resten af livet, hvis du passer ordentligt på det.

3. Et håndlavet plankebord har mange designmuligheder

De fleste, der laver håndlavede plankeborde, tilbyder mange forskellige designmuligheder. Skal det have lige kanter eller naturkanter? Hvilken træsort skal plankerne være? Hvilke bordben foretrækker du? Skal plankerne være med eller uden knaster? Skal plankerne have revner lukket med butterfly-samling, eller skal de være hele? Du kan med andre ord få tilpasset bordet, så det passer til lige nøjagtigt din smag.

Opnå alle tre fordele ved unikke plankeborde hos Olympia Design

Ønsker du et håndlavet plankebord, der lever op til alle de tre ovenstående fordele? Så bør du tage et kig på de unikke og massive plankeborde fra Olympia Design. De laves på bestilling, og du er med til at bestemme bordets udseende hele vejen.