En boligrenovering er ofte et større projekt, som naturligvis kræver det korrekte udstyr. Det er svært at komme igennem en hel renovering uden andet værktøj end skruetrækker og hammer, så derfor er det en god idé at få opdateret værktøjskassen inden det store projekt sættes i gang. Forskellige slags renoveringer kræver selvfølgelig forskelligt slags værktøj, men i denne guide kan du få et overblik over tre slags værktøj, som sandsynligvis vil være nyttige i langt de fleste renoveringsprojekter.

Diamantklinge

Måske lyder diamantklinger som noget fint og skrøbeligt, men det skal man ikke lade sig narre ad. Der er nemlig tale om en af de skarpeste klinger på markedet, og diamanterne er skabt under kunstige forhold med højt tryk og varme. Det gør dem i stand til at skære igennem ekstremt hårde materialer såsom beton og cement, hvor de fleste andre klinger må give fortabt. Hvis du skal i gang med et større renoveringsprojekt, kan du for eksempel vælge gode diamantklinger fra Toolster.

Waterpas

Præcision er en dyd, og det gælder bestemt også ved renoveringer. Det går ikke, at træ og mursten bliver lagt skævt, for det kan gå ud over hele det færdige resultat. Hvis du vil have succes med renoveringen, er det derfor vigtigt at have et waterpas, så du kan holde øje med, om alt står lige. Værktøjet vil sandsynligvis komme dig til gode mange gange, også efter renoveringen er overstået.

Forskellige slags søm og skruer

De fleste har sandsynligvis en håndfuld søm og skruer liggende i værktøjskassen, men det er nok ikke alle, der har fuldstændig styr på, hvad de forskellige ting skal bruges til. Det er desværre ikke særligt hensigtsmæssigt, for forskelligt arbejde kræver selvfølgelig også forskellige søm og skruer. Derfor er det en god idé, at du har lidt af det hele – og sørg endelig også for at sortere det godt.