Soveværelset er et vigtigt rum i boligen. Det er der, hvor man kobler af og giver kroppen ro og hvile, i løbet af natten. Selvom det måske ikke er soveværelset, man bruger mest tid i, er det stadig vigtigt, at man føler sig tilpas i rummet. Så trænger jeres soveværelse til en kærlig hånd? Så er I havnet det rette sted. Her kommer der nemlig lidt inspiration om Jotun maling, møbler og diverse andre ting, man kan have i sit soveværelse.

Første step: Oprydning og maling

I kan først starte med at sætte jer ned, og lave en plan over hvordan jeres soveværelse skal se ud. Derefter er det bare med at komme i gang. Første step er oprydning. Ryd op i alle jeres ting, og find ud af, hvad I skal gemme og hvad I kan give til genbrug. Når I har ryddet op, kan I dernæst tænke på maling af væggene. Jotun maling er et godt valg, eftersom malingen er af god kvalitet og findes i mange farver. Den kan være en god ide at vælge en lys farve, for at få rummet lyst op. I kan også sagtens vælge en mørkere farve, der kan bidrage til en hyggelig stemning.

Andet step: Møbler og pynteting

Når soveværelset er blevet ryddet op og væggene er blevet malet, er næsten step selve indretningen. En seng og et klædeskab er naturligvis essentielt for et soveværelse. Herefter kan I sætte hylder op, hvor I kan sætte pynt og billeder på. I kan også sætte nogle store planter ind i soveværelset. Et spejl kunne også være en god ide, og for at give værelset lidt ekstra, kan I eventuelt lave en billedvæg. Så start med oprydningen, og få skaffet noget Jotun maling. Derefter er det kun fantasien, der sætter grænser for indretningen af jeres nye soveværelse.