Efter en lang dag, hvor du har været tideligt oppe for at aflevere børnene i børnehave eller skole for herefter at tage på arbejde. Efter arbejde har du hentet børnene, hvor I derefter er taget hjem for at hygge. Børnene skal puttes og sove, hvor tiden herefter byder på voksentid. Hvad du kan lave sammen med din partner og alene, kan du blive klogere på her.

Tid sammen med din partner

Det er vigtigt i en stresset hverdag, hvor din partner og dig får set lidt til hinanden, at I vælger at prioritere at være sammen. For at I kan blive ved med at vedligeholde jeres forhold, og kærligheden stadig får lov til at blomstre. Ofte kan der gå meget hverdag i den, når I er sammen. Når børnene er puttet, giver det anledning til, at I kan sætte en god film på, eller få jer en god snak på tomandshånd. Til den valgte film kan I gøre det hyggeligt med lidt snacks.

Det kan derfor være en god ide at tage en kærestetur, hvor I kan få lov til at være alene. Børnene kan passes af bl.a. bedsteforældre eller andet familiemedlem. Giv jer selv lov til at nyde hinandens selskab uden børn.

Tid til dig selv

Både børnene og din partner skal der være plads til i din hverdag, men sommetider har folk en tendens til at glemme sig selv. Det er vigtigt, at du husker at bruge tid på ting, som du holder af, og som er med til, at du slapper af. Om aftenen kan du bl.a. strikke med Silk mohair, og vidste du, at Med silk mohair garn får dit strik et skønt fluffy udtryk. Ydermere kan du give dig selv lov til at læse en god bog, da det giver dig en tid med fordybelse, og det virker afstressende, da din fantasi kan få lov til at være fri. Hvis du gerne vil give dig selv lidt ekstra forkælelse, kan du eventuelt lave et fodbad – det vil dine fødder elske.

Selvom du har fået børn, er det vigtigt, at du husker på, at din familie på alle parametre skal plejes. Det gælder alt lige fra tid med hele familie, børnene, din partner og dig selv.