Føler du, at din bolig trænger til at blive piftet op, da der gerne på ske noget nyt? Der er mange måder, hvorpå du kan pifte din bolig op både ved at bibeholde de allerede eksisterende møbler, som du har i hjemmet, eller ved at købe nye møbler. Alt dette kan du læse mere om her.

Kulør og nipsting

Ofte kan mange mennesker godt lide, at deres bolig har dæmpede hvidetoner. Dog er det en god ide at tilføje lidt kulør i indretningen i din bolig, da du herved får givet boligen en lille ”opgradering”. Du må ikke være bange for at vælge farver og købe møbler i farver, da farverne er med til at give rummene ekstra personlighed og skabe en stemning af liv. Hvis du ikke ønsker at købe nye møbler, kan du bl.a. bruge Møbelstof. Pift dine gamle møbler op med nyt betræk – find stort udvalg af møbelstof her. Det er især en god ide at give møblerne et mere farverigt udtryk, hvis du ikke ønsker at male væggene. Det hvide rum bliver af farverne piftet op, og giver boligen et mere livligt udtryk samt kant.

Nipsting er altid en sikker vinder, når boligen skal piftes op. Det gælder om at finde en fin balance med nipstingene, da det hurtigt kan blive for lidt samt for meget. Nips skal være der for at give ekstra personlighed og liv til rummene, men behøver ikke at være overdominerende. Hvis du har valgt at bibeholde farverne hvid, grå og sort, skal du ikke være bange for at give den gas med farverige nips.

Benyt væggene

Har du billeder liggende i skufferne fra din barndom og af børnene? Giv dem plads i dit hjem ved ikke at gemme dem væk, men benyt dem i stedet for, som en måde at pifte din bolig op. Billeder er personlige, og giver derfor personlighed i rummet, så gæster kan mærke dig og dit hjem. Et billede med grin og glæde er med til at definere dig som person, så find billederne frem og hæng dem op.