Hvis du er så heldig at have en terrasse, kan du få skabt rigtig mange gode sommerminder der henover sommeren. Det er altid rigtig hyggeligt at kunne samles der med sin familie og venner. Til gengæld får du kun god brug ud af din terrasse, hvis den er hyggelig og indbydende at være på. Få tips og tricks til at skabe hygge på din terrasse her.

Sæt et hegn langs din terrasse

Hvis du har en helt åben terrasse, kan det være rart med et hegn på én af siderne. Når din terrasse på den måde bliver dækket lidt af, giver det terrassen en større fornemmelse af at være et rum, hvilket automatisk giver noget hygge. Samtidig er det rigtig rart, hvis der er meget blæst på din terrasse. Du vil nemlig som regel få større brug ud af din terrasse, hvis der er nogenlunde vindstille.

Du kan finde forskellige typer hegn til din terrasse hos wimex.dk.

Hav belysning på din terrasse til de sene aftener

Hvis der er noget, der altid kan sørge for en hyggelig stemning, så er det den helt rette belysning. Når du sidder til en grillaften med din familie eller venner, er der noget over at kunne tænde nogle lanterner eller olielamper, når det begynder at blive mørkt. Du kan også i stedet anskaffe dig et lille bålsted, som kan give både varme og lys.

Skab liv med planter og blomster

Ligegyldigt hvor der er tale om, kan planter og blomster altid skabe et helt specielt liv. Når du skal forsøge at gøre din terrasse mere indbydende, kan du derfor gå på jagt efter nogle forskellige store krukker, hvori du kan plante dine favoritblomster og -planter. Du kan altid flytte rundt på dine krukker og udskifte blomsterne, når din terrasse trænger til forandring.