Boligindretning er en måde at udtrykke din og dine bofællers smag og personlighed, men det er også bare en måde at omgive sig med smukke ting, man godt kan lide. Uanset hvad målet for boligindretning er, tænker de fleste dog kun på borde, reoler og måske lidt maling. Musik kan dog også være en stor del af hjemmets indretning. Der er nemlig ikke noget som musik til at skabe stemning, og på den måde kan musik altså også opfylde begge de føromtalte mål for boligindretning. Musik er selvfølgelig først og fremmest en måde at omgive dig selv og dine bofæller med god stemning, men det kan også sagtens være en måde at udtrykke sig.

Vælg en bluetooth højtaler

For at musik som indretningsgenstand overhovedet kan være muligt, kræver det dog først og fremmest et anlæg og nogle højtalere. I dag bliver langt det meste musik dog spillet fra internettet, så selv anlægget kan, i mange tilfælde, vise sig overflødigt. Oftest vil det derfor være mere end nok med en bluetooth højtaler eller to i de største rum. Mange har en fordom om, at lydkvaliteten fra en bluetooth højtaler ikke er nær så god, men det behøver langt fra at være tilfældet.

 

Bluetooth og trådløs teknologi i det hele taget er nået utroligt langt, og medmindre du spiller musik meget højt eller har meget sensitive ører, er det derfor nærmest umuligt at høre forskel. Til gengæld er der masser af fordele ved at have trådløse bluetooth højtalere i hjemmet. Først og fremmest betyder det, at du lynhurtigt kan skifte musik direkte fra telefonen, og at gæster kan påvirke hjemmets stemning med deres eget musikvalg. Det er et aspekt ved indretning, som de færreste andre indretningsgenstande kan prale af.

Hvordan skal højtaleren se ud?

Derudover kan flere bluetooth højtalere også sagtens tåle at blive taget med udendørs, hvormed de kan tjene flere formål. Det afhænger dog i høj grad af typen på den enkelte højtaler. Nogle er små og lavet i metal, hvilket gør dem ideelle til udendørs formål. Andre er lavet af stof og hører derfor nærmere hjemme indendørs. Det viser dog også bare de mange muligheder, du har for at påvirke hjemmets indretning med selv noget så småt som udseendet af dine bluetooth højtalere. Hvilke farver vil passe ind og er et materiale bedre end et andet? Det er dig alene, der bestemmer og skaber hjemmets stemning.