Hvis der er trængt i dit hjem, behøver du ikke nødvendigvis at flytte til noget nyt og større. Det kan nemlig også være en løsning at lave en tilbygning. En tilbygning kan give dig netop de kvadratmeter, der gør, at du igen har plads nok i din bolig. Men hvordan kommer du i gang med at lave en tilbygning?

Overvej hvor meget plads du har brug for

Det er ikke noget lille projekt, når du kaster dig ud i en tilbygning. Det kan være både besværligt, tidskrævende og dyrt. Det er svært at sige, hvor meget det egentlig koster at bygge til, for det kommer bl.a. meget an på, hvilken slags tilbygning det er, og hvor stor den skal være. Det er f.eks. langt dyrere at tilbygge et badeværelse end et almindeligt soveværelse.

Du skal først og fremmest overveje, hvor stor din tilbygning skal være. Du skal have plads nok, men du skal samtidig kunne overholde dit budget.

Få hjælp af et tømrerfirma

Der er helt sikkert nogle ting, som du godt selv kan lave, når det gælder din tilbygning. Til gengæld støder du helt sikkert også på nogle ting, som du enten ikke har evner eller tålmodighed til selv at klare. Derfor kan du med fordel få hjælp af et professionelt tømrerfirma. De kan hjælpe dig med at bygge netop den tilbygning, som du drømmer om.

Find et tømrerfirma her, hvis du bor i Glostrup, Hvidovre eller Valby.

Søg om byggetilladelse

Før du kaster dig ud i dit byggeprojekt, skal du huske at undersøge, om det er nødvendigt med en byggetilladelse. Der er rigtig mange byggeprojekter, der kræver, at du først søger om en byggetilladelse. Det kan godt tage noget tid at få en tilladelse, så det er en god idé at søge i god tid.