Kunne du godt tænke dig, at et hjørne af terrassen bliver sat af til at skulle indrettes til total hygge? De fleste tænker en terrasse som et sted, hvor du har et havebord og nogle stole, og måske du har plads til lidt planter i potter. Det er praktisk og hyggeligt, og det giver plads til, at man kan invitere familien på aftensmad udendørs efterfulgt at et glas vin eller et brætspil.

Til gengæld kan man gøre terrassen endnu mere eksotisk ved at lade den få et hjørne, der er dedikeret til, at man her skal kunne slænge sig. Det kan være, det kræver, at man finder en chaiselong, der passer godt ind, men det er ikke sikkert, pladsen lige er til det. Så kan det være, at I i stedet skal kigge på puffer eller små, hyggelige stole, man kan sidde og slænge sig i eller hygge ved. Det skaber en anden stemning, end man får ved et almindeligt havebord. Køb Cane Line her, som har et godt udvalg af netop det.

Naturlige farver eller fuld af kontrast?

Når man indretter, uanset om det er indenfor eller udendørs, så vil man typisk gerne opnå, at der er en form for rød tråd i det, man laver. Det er sådan set også forståeligt nok, men det er ikke altid nemt helt at gennemskue, hvad der egentlig skal til, for at man skaber den røde tråd. En af jeres overvejelser kunne være, at I kører med et farvetema, der er nogenlunde ens på hele terrassen.

Udendørsmøbler er ofte i afdæmpede og naturlige farver, så det passer med træværket, I enten har i brædderne eller i et omgivende stakit. Til gengæld kan I skabe noget kontrast og få sat lidt liv på det hele ved så at have havehynder, der virkelig har knald på farverne. Så kommer man til at smile!